Dagelijkse energiemonitoring zodat u tijd krijgt voor belangrijkere zaken.


Energy-Online is marktleider in on-line analyse en bewaking van energieverbruiken

Weet u wanneer uw bedrijf veel energie verbruikt? Is de energierekening voor u ook een onduidelijk overzicht van cijfertjes?

Energy-Online zet dagelijks uw energieverbruik (per kwartier) in een grafiek en analyseert het, zodat u een mailtje krijgt zodra er een verbruik getraceerd wordt die niet verwacht zou mogen worden. Natuurlijk worden mogelijk oorzaken daarbij vermeld.

Op basis van de verbruiken wordt een kopierekening gemaakt. De energierekening is daardoor eenvoudig te vergelijken. Energy-Online kan dit ook voor u doen.

Met Energy-Online heeft u de juiste informatie om scherp te kunnen inkopen op de vrije energiemarkt. Ook voldoet u aan de monitoring zoals geŽist wordt in het kader van ISO 14001 of de milieuvergunning.

Energiemanagement is al 29 jaar onze core business. Of het nu het opstellen van een EPA - certificaat, een EPBD onderzoek, een vergunning, het inkopen van energie, een energieonderzoek, een subsidie of een opleiding of training is. Wij hebben hierin een grote expertise opgebouwd (vraag gerust naar onze mogelijkheden en referenties). Contact


Milieuscore.nl geeft de belangrijkste energiebesparingsmogelijkheden per branche.Milieuscore geeft uitleg over de belangrijkste energiebesparingsopties (max. terugverdientijd 5 jaar) en geeft inzage of de financieel rendabele stand der techniek is toegepast. meer...


Klik hier voor Milieuscore.nl